Hazai és nemzetközi szállítás, szállítmányozás

AJánlatkérés

Cégünk a túlméretes és túlsúlyos szállítmányok fuvarozására specializálodott. Amikor a Silye és Társa Kft.-t választja, biztos lehet benne, hogy szállítmánya sértetlenül  és pontos határidőben meg fog érkezni végcéljához, miközben az egész folyamat önnek semmilyen bonyodalommal nem jár. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik túlméretes és túlsúlyos eszközök, építőipari, mezőgazdasági gépek és acélszerkezetek hazai és nemzetközi szállításában, szakkísérésében és az ehhez kapcsolódó hazai és nemzetközi engedélyek beszerzésében. Eszközállományunk folyamatos bővítése és sokoldalúsága lehetővé teszi a legkülönbözőbb túlméretes szállítmányok fuvarfeladatának lebonyolítását. Megbízható alvállalkozói partnerkör segíti munkánkat.

Eszközállományunk:

EEV és EURO6 4×2, 6×2, 6×4 és 8×4 vontatók. A maximális vontathatósági határunk 250 T.

Flottánk

Túlsúlyos szerelvények

A túlsúlyos szerelvényekkel akár 86t hasznos tömegig lehetséges eszközök szállítása. A szerelvény construction bridge kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas építőipari gépek szállítására.

Mélybölcsős szerelvények

A mélybölcsős szerelvények 30-50 cm plató magasságon tudnak szállítani, így kiválóan alkalmasak speciális mezőgazdasági gépek és ipari gépek, magas berendezések, nagy átmérőjű tartályok szállítására.

Síkplatós szerelvények

13,6m-től 21,4m-ig széthúzható, konténerszemes szerelvények, melyek 20′ és 40′ láb hosszú ISO konténerek szállítására is alkalmasak, és kiválóan szállíthatók hosszú acélszerkezetek, gerendák, járművek és vázak is.

Színpados/SEMI szerelvények

0,8m magas rakfelületű hattyúnyakas, kerékmélyedésekkel felszerelt tréler, a kerékmélyedéssel akár 53 cm-re is csökkenthető a rakodási magasság. A szerelvény kihúzható 9,9-16,9m-ig. Kiválóan alkalmas magas munkagépek, mezőgazdasági gépek szállítására.

Ha árajánlatra van szüksége az alábbi űrlap segítségével kérhet tőlünk.
Szívesen állunk rendelkezésére!

+36 30 381 4177